در این مقاله از مدیران نواندیش؛ به علائم و دلایل ورشکستگی شرکت و عواملی که به نابودی کسب و کار می انجامد میپردازیم. موارد زیادی وجود دارند که ممکن است کسب و کار افراد سخت کوش و موفق را از بین ببرند. بعضی از این اشتباهات، نتایج زیان بار و غیر قابل جبرانی به همراه دارند. ما معمولاً فقط در مورد اشتباهات بزرگ و فاحش شنیدهایم اما اشتباهات کوچک هم شاید مشکل ساز شوند.
طبق یک نظرسنجی ۸۳ درصد از افراد با کسانی برخورد داشتهاند که نتایج غیر قابل جبرانی برای شغل، کسب و کار یا شهرتشان ایجاد نمودهاند و ۶۹ درصد از پاسخ دهندگان خود باعث ایجاد مشکل در کارشان شدهاند. این آمارها نشان میدهد که اگر به اطرافتان دقت نکنید امکان دارد به کسب و کارتان آسیب وارد شود.
علائم و دلایل ورشکستگی شرکت
در ادامه به علائم و دلایل ورشکستگی شرکت و عواملی که به نابودی کسب و کار می انجامد میپردازیم.
۱- زیاد قول دادن و عمل نکردن
یکی از عواملی که امکان دارد کسب و کار شما را نابود کند و از علائم و دلایل ورشکستگی شرکت شما خواهد بود، زیاد قول دادن و عمل نکردن است. شاید شما قولهایی به همکاران یا مشتریانتان بدهید، بهخصوص زمانی که شما بهعنوان فردی صادق و سخت کوش شناخته میشوید و باور دارید که میتوانید هر کاری را انجام دهید.
اگر شما قول داده باشید که بهسرعت کاری را به انجام برسانید و کمی دیرتر از موعد اجراکنید، شاید تصورکنید که کارتان بهدرستی انجامشده اما نکته اینجاست که وقتی به کسی قولی میدهید، آنها چیزی غیر از حالت ایده آل را انتظار ندارند. این قول دادن به ضررتان تمام میشود. چون اگر از ابتدا انتظارات واقعبینانهای قرار میدادید، میتوانستید همان کار را با همان کیفیت در زمان مقرر و با نتایج فوقالعاده انجام بدهید.
خودبهخود وجههتان را از بین نبرید، فقط سعی کنید در مورد نتایج کارتان واقعبین باشید.
۲- از خود راضی بودن
چند وقت قبل بوده که شما مهارت جدیدی را فراگرفتید، با افراد جدیدی ارتباط برقرار کردید و یا حتی رزومه خودرا اصلاح و ویرایش کردید؟ اگر نمیتوانید این تاریخها را به یاد بیاورید. شاید کمی از خود راضی شدهاید و این بدترین اتفاقیست که ممکن است برای کسب و کار شما رخ دهد.
شما زمانی دچار این ویژگی میشوید که احساس کنیدکه هیچچیزی تغییری نخواهد کرد. درحالیکه همه میدانیم که در عصر حاضر تغییر اجتناب ناپذیر هست. اگر شما همیشه آنقدر مشغولید که نمیتوانید چیز جدیدی یاد بگیرید و یا شبکه کاریتان را گسترش دهید، مطمئن باشید که در اشتباهید.
۳- منفی بافی
بعضی وقتها که شما احساس منفی بافی و افسردگی دارید، حالت روحی شما میتواند روی اطرافیانتان تأثیر گذار باشد. شما استخدام شدهاید که به مدیر و افراد تیم کمک کنیدکه کارهایشان بهتر انجام شود نه اینکه در جهت عکس عمل کنید.
افراد منفی گرا که همیشه در مورد کار و همکارانشان بدبین هستند و گله و شکایت میکنند، همیشه مشکل ساز میشوند.
پیشنهاد مطالعه: ۱۱ نقل قول که کمک می کند شادی را بیابید
۴- ترس از تغییر
یکی دیگر از علائم و دلایل ورشکستگی شرکت و عوامل ننابودی کسب و کار ، ترس از بدترین اتفاقی است که امکان دارد برای شما رخ دهد. همهچیز این روزها بهسرعت در حال تغییر هست. اگر همگام با تغییرات پیش نروید امکان داردبرایتان گران تمام شود. موفقترین کارآفرینان کسانی هستند که بهسرعت خودشان را با محیط در حال تغییر وفق میدهند.
تغییرات جز جداییناپذیر زندگی شخصی و کاری ما هستند و شما بهجای اینکه با آن مقابله کنید باید آن را بپذیرید.
منبع: entrepreneur
برای دریافت اطلاعات بیشتر در رابطه با مدیریت کسب و کار به صفحه مشاوره کسب و کار مدیرنو مراجعه فرمایید.
برای کسب اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید.